Biserica Penticostala Emanuel

Amsterdam

"Multumiri fie aduse Lui Dumnezeu care ne poarta totdeauna cu carul Lui de biruinta in Hristos si care raspandeste prin noi in orice loc mireasma cunostiintei Lui."

2 Cor 2:14

Dragi frati, surori si apartinatori ai

Bisericii Penticostale Emanuel

”Omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care vine din gura lui Dumnezeu”. Cuvintele lui Dumnezeu sunt duh și viață pentru cine le ascultă si le implineste.

Maine 25.10.2020 de la ora 13:30 va asteptam in locatia Bisericii Evanghelice din Uithoorn sa ne umplem inimile din Cuvantul Domnului si sa ne bucuram impreuna in prezenta Domnului!

Va asteptam la partasie!

Fiti binecuvantati!

Cuvântul lui Hristos să locuiască din belşug în voi în toată înţelepciunea. Învăţaţi-vă şi sfătuiţi-vă unii pe alţii cu psalmi, cu cântări de laudă şi cu cântări duhovniceşti, cântând lui Dumnezeu cu mulţumire în inima voastră.

Şi orice faceţi, cu cuvântul sau cu fapta, să faceţi totul în Numele Domnului Isus şi mulţumiţi, prin El, lui Dumnezeu Tatăl.

Orice faceţi, să faceţi din toată inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni, ca unii care ştiţi că veţi primi de la Domnul răsplata moştenirii.

Voi slujiţi Domnului Hristos!

Coloseni 3:16,17,23,24