Biserica   Penticostală

  Emanuel

             Amsterdam            

"Mulţumiri fie aduse Lui Dumnezeu 

care ne poartă  totdeauna cu carul Lui de biruinţă în Hristos

 şi care răspândeşte prin noi în orice loc mireasma cunoştiinţei Lui." 2 Cor 2:14 

    Biserica Emanuel este un locas deschis pentru orice persoană indiferent de vârstă, categorie socială sau naționalitate. Vino să ne cunoști și poți alege să faci parte din familia Bisericii Emanuel!

Programul nostru principal este duminica de la ora 13:30. De fiecare dată începem cu un program de laudă și închinare, urmat de scurte indemnuri si la final un mesaj din  Biblie. Miercurea de la ora 20:00 ne întâlnim pe zoom pentru închinare și rugăciune.

Domnul sa te binecuvinteze!

       Domnul a privit si azi catre noi si astfel s-a facut din nou Maretul schimb. I-am dat: oboseala, problemele, ingrijorarile, durerile, intrebarile noastre si am primit puterea, solutiile, calmul, balsamul, raspunsurile Lui.

Putem strabate saptamana care ne sta in fata caci El s-a indurat ca un Tata minunat, de noi copii Lui! Multumim Doamne!

Binecuvântat este omul care se încrede în Domnul şi a cărui nădejde este Domnul! 

  "....și, după ce a mulțumit, a rupt-o și a zis: Luați, mâncați; acesta este trupul meu care este frânt pentru tine; Fă asta în amintirea mea. La fel a luat şi paharul după cină, zicând: Acest pahar este noul legământ în sângele meu; fă asta de fiecare dată când îl bei, în amintirea mea. De aceea, de câte ori mănânci această pâine și bei acest pahar, vestești moartea Domnului până va veni."1 Cor. 11:24-26

Duminica 4 decembrie 2022, celebram din nou Cina Domnului, moment in care ne aducem aminte de suferintele si moartea Domnului. E un timp deosebit in care avem din nou posibilitatea sa ne cercetam vietile, sa ne cerem iertare si apoi sa stam cu Domnul la masa.

Veniti, Domnul ne asteapta si doreste mult 

sa aiba comuniune cu fiecare din noi!

   Prin bunatatea si Harul Domnului am ajuns la ziua de  duminica, 13 noiembrie 2022, zi in care vom multumi Tatalui Ceresc caci inca un an ne-a adapostit, ne-a saturat, ne-a luminat atat pe plan spiritual cat si pamantesc intr-un chip atat de minunat!

Te asteptam suflet iubit si binecuvantat 

de Domnul sa punem impreuna pe altarul Lui cat mai multe multumiri!

Domnul, Păstorul meu mă conduce. Într-adevăr, nu-mi lipseşte nimic. El îmi dă odihnă în păşuni verzi şi mă duce la ape odihnitoare. El dăruie învioarare sufletului meu. Din pricina onoarei Numelui Său mare, mă conduce pe cărări drepte, cu îndurare.

     Dacă trec prin valea întunecoasă a morţii, nu mă tem de nici o nenorocire pentru că Tu eşti prezent. Toiagul şi nuiaua Ta sunt mângâiere şi adăpost pentru mine.

      Tu pregăteşti masa înaintea mea, chiar înaintea oştirii duşmane.

     Îmi ungi capul cu untdelemnul Tău, Paharul meu este plin de dă pe deasupra.

      Da, bunătatea Ta mă însoţeşte în tot timpul vieţii mele.